3 Habits For Success-techniek die mijn leven voor altijd heeft veranderd

3 Habits For Success-techniek die mijn leven voor altijd heeft veranderd

Herhaling van bepaalde acties gedurende een bepaalde periode zal gewoonten worden.

Volgens onderzoek van Phillippa Lally en collega’s van Cancer Research UK Health Behaviour Research Centre, recentelijk gebaseerd bij UCL Epidemiology and Public Health, zullen alle acties die we gedurende 66 dagen hebben herhaald onze gewoonten worden.

Deze actie wordt in ons onderbewustzijn geprint en we doen het automatisch. Gewoonten kunnen goed of slecht zijn. Het is altijd goed om na verloop van tijd goede gewoonten te cultiveren en de slechte gewoonten af te schaffen. Er zijn een paar manieren om met “gewoonten” om te gaan

1. De kracht van woorden

Bevestiging herhaalt continu een bepaalde woordgroep. Het herhalen van deze woorden zal ons onderbewustzijn herprogrammeren. Hindoes noemden dit mantra en om bepaalde gewoonten te cultiveren, zullen ze japa-meditatie houden. Japa herhaalt bepaalde woorden gedurende een bepaalde periode.

Bevestiging moet in positieve woorden zijn.

Vermijd het gebruik van ‘proberen’ en ‘niet doen’. Vermijd bijvoorbeeld het gebruik van “Ik wil geen slechte gezondheid” maar herformuleer het met “Ik geniet van een goede gezondheid”. Als we iets bevestigen dat we niet in ons leven willen, zal het ons aantrekken omdat onze geest niet weet hoe het te onderscheiden. Dat is de reden waarom we voorzichtig moeten zijn wanneer we bevestiging geven.

Als we het woord “proberen” gebruiken, zal onze geest proberen het te krijgen in plaats van het te bereiken. Niemand probeert iets in deze wereld te krijgen; iedereen wil iets bereiken. Geen enkele atleet probeert bijvoorbeeld een competitie te winnen, maar ze concentreren zich op het winnen van de competitie. Vermijd dus het woord ‘proberen’ in onze bevestiging.

2. Geld doet ertoe

Geld heeft zijn eigen geest. Dit is een van de krachtigste tools op aarde. Als we niet weten hoe we het op de juiste manier moeten beheren, zou het in een aantal slechte gewoonten terechtkomen, zoals te veel uitgeven, het gebruiken voor morele activiteiten, gokken en enz. Ouders moeten hun kinderen leren hoe ze geld kunnen besparen omdat ze klein zijn.

Geldbeheer is een belangrijke vaardigheid die moet worden geleerd of ontwikkeld. Een van de vaardigheden op het gebied van geldbeheer is het bijhouden van een dagboek. Elke uitgave moet in dit dagboek worden opgeschreven. Controleer dit dagboek na een paar weken. Je zou versteld staan van je onnodige uitgaven.

3. Vermijd negatieve mensen

Negatieve mensen zullen onze geest beïnvloeden zonder ons eigen bewustzijn. Wanneer we omringd zijn door negatieve mensen, zal onze geest met elkaar omgaan zonder onze eigen zorgen.

Dus op onderbewust en onbewust niveau wordt onze geest opnieuw geprogrammeerd in enige negativiteit.

Wanneer dit gebeurt, zal dit invloed hebben op gewoonten. Gewoonten zoals uitstel, luiheid, gebrek aan zelfvertrouwen en enz. Zullen worden gecultiveerd. Dit principe is ook andersom. Wanneer we omringd worden door positieve en energieke mensen, zal hetzelfde principe van interactie van de geest plaatsvinden en zullen positieve gewoonten worden gecultiveerd.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *