8 Engelse architectuur die zich onder je bed verstopt

8 Engelse architectuur die zich onder je bed verstopt

Uit de International Passenger Survey van Office for.

National Statistics bleek dat van de 32,8 miljoen inkomende toeristen naar het VK in 2013 16,8 miljoen mensen ervoor kozen om in Londen te blijven. Bovendien is Londen onlangs uitgeroepen tot de derde meest populaire bestemming ter wereld in Travellers ‘Choice awards van TripAdvisor 2014, gebaseerd op het resultaat van complexe algoritmen op gegevens verzameld uit beoordelingen en beoordelingen van reizigers over hotels, restaurants en attracties over de hele wereld. Veel lof voor deze prestatie is gereserveerd voor de hotels in Londen!

Het is hun gastvrijheid en warmte die ongetwijfeld de eerste indruk is van de mensen en de cultuur van de stad.

Historische architectuur van hotels in Gower Street

Londen heeft een ware breedte van geschiedenis die honderden jaren terug te voeren is met een fascinerend aantal bezienswaardigheden en monumenten, elk heeft een verhaal te vertellen en een architecturale glorie om te delen. Er is een prachtige verzameling gebouwen die de grote architectonische prestaties illustreren die zich uitstrekken over Stuart, Georgische en Victoriaanse tijd.

Een van de beste voorbeelden is het historische pand uit 1790 aan Gower Street Londen, gelegen in het hart van Bloomsbury, dat de traditionele Georgische stadsplanning vertoont en nauwkeuriger kan worden omschreven als ‘balans, proportie en uniformiteit’.

De geometrische verhoudingen en symmetrie voegden een diepe betekenis en schoonheid toe aan de Georgische architecturale stijl, waarbij de verhouding tussen hoogte en breedte van ramen in relatie tot de vorm van kamers even belangrijk was als de symmetrische gesneden stenen en uniformiteit in de voorkant van het huis aan de overkant van de straat.

Waar de meeste Georgische gebouwen op jonge leeftijd over het algemeen zijn bezweken aan moderne architecturale ontwikkeling, heeft de regering veel inspanningen geleverd om enkele van deze herenhuizen omgebouwd tot hotels in Gower Street Londen te behouden als een paar resterende voorbeelden van de originele Georgische architectuur.

Een verblijf in deze hotels kan een geweldige gelegenheid zijn voor reizigers om een glimp op te vangen van veel van de kenmerkende kenmerken van Georgische huizen, van gecentreerde gevelingang, voorgevormde en gestapelde deuren en ramen, sierlijke lijstwerk en houtsnijwerk, schuine ramen, gepaarde schoorstenen, open haarden, smaakvolle decoratieve baksteenpatronen bij deuren en ramen.

Fame, reputatie en erkenning van Gower Street London

De schilderachtige en architecturale uniciteit van Gower Street trekt niet alleen toeristen aan, maar ook filmproductiebedrijven. De enorm populaire BBC’s bewerking van Sir Arthur Conan Doyle’s werk Sherlock Holmes herschiep het adres 221B van de detective in Gower Street en gebruikte de scènes van de straat als de buitenkant en de omgeving van de residentie van Holmes.

In het midden van de 18e tot de 19e eeuw en voorafgaande conversie, hebben deze hotels in Gower Street Londen hun woonplaats gespeeld voor een geweldige mix van getalenteerde mensen, van beroemde architecten, schilders, dichters tot natuuronderzoekers.

Enkele van de legendarische mensen die hier ooit hebben gewoond, zijn architecten, George Dance the Younger en John Shaw Sr. die de architectuur op die leeftijd en daarna diep hebben beïnvloed, de grootste Engelse romanschrijver van Victoriaanse leeftijd, Charles Dickens, en Charles Darwin die heeft ook een aantal zeer kritische jaren van zijn leven doorgebracht in Gower Street terwijl hij zich een mening vormde en vorderingen maakte op de Theory of Natural Selection.

Architecturale elegantie rondom Gower Street Londen

Bloomsbury is ook de thuisbasis van het University College London, de eerste universiteit van Londen opgericht in 1826. Het hoofdgebouw van de UCL ontworpen door de beroemde architect William Wilkins in 1827 behoort ook tot de monumentale gebouwen met speciale architectuur en historisch belang.

De universiteit staat consequent in de top 25 van universiteiten ter wereld en heeft een aantal Nobelprijswinnaars en Field-medaillewinnaars.

Naast wat hotels in Gower Street Londen te bieden hebben op historische, landschappelijke en architecturale fronten, kunnen ze u ook in het hart van de stad plaatsen vanwaar u beroemde winkelbestemmingen en bezienswaardigheden zoals Oxford Street, Bond Street kunt bereiken, en Covent Garden, te voet in een mum van tijd.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *